• 023-5123920
  • Ouder portaal
  • NL
  • Zoeken

Leerwerkplekken

Onderwijs en stagelopen: BOL

Je kan bij ons met de beroepsopleidende leerweg (BOL- leerroute) worden opgeleid tot gekwalificeerd pedagogisch medewerker. We werken nauw samen met het Nova College. Je loopt stage op een vaste groep en een ervaren pedagogisch medewerker begeleidt je en houdt goed contact met de studieloopbaanbegeleider op school.

Leren en werken: BBL

Je kan ook een leerwerktraject bij ons volgen. Het gaat hierbij om de opleiding Pedagogisch Werk in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Je gaat dan één dag per week naar school en werkt minimaal 3 dagen per week als pedagogisch medewerker in opleiding. Je wordt begeleid door een ervaren pedagogisch medewerker. Kijk voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden op novacollege.nl. Kijk ook bij onze vacatures voor specifieke BBL mogelijkheden.

Elk jaar komen er nieuwe groepen bij. We hebben daarom regelmatig vacatures voor (aankomende) pedagogisch medewerkers. Wil jij een bijdrage leveren aan een plezierige ontdekkingstocht voor ieder kind? En een fijne omgeving verzorgen waarin elk kind de nodige persoonlijke aandacht krijgt? Dan is werken bij Kinderopvang Haarlem iets voor jou!

Filter op type of regio

Herstellen