• 023-5123920
  • Ouder portaal
  • NL
  • Zoeken

ik ben zwanger

Wat kan ik verwachten?

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd!

Een heerlijke periode, maar er komt ook veel op je af. Als (aanstaande) ouder wil je natuurlijk het allerbeste voor je kind. Natuurlijk ook de beste kinderopvang, het liefst bij jou in de buurt. Wat past bij jou en je gezin? Hoe gaat het er aan toe in een kinderdagverblijf? Hoe ziet een dag eruit, welke aandacht krijgt mijn kindje, is het er wel veilig, hoe slapen al die kinderen? Als je baby zich prettig voelt op de opvang, kan jij met een lekker gevoel op je werk zitten.

Met volledig gekwalificeerd kinderopvangpersoneel zijn onze kindercentra open van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur 18.15 uur. Alle kinderopvangcentra moeten conform de Nederlandse wetgeving voldoen aan een strikte kwaliteitsnorm.

De opvang is all inclusive, alles is bij de prijs inbegrepen.

Er zijn soms wachtlijsten, dus het is het beste om je kindje zo vroeg mogelijk aan te melden (voordat het zelfs geboren is). Je moet ook overwegen om je op meer kinderdagverblijven in te schrijven.

De beste indruk krijg je door gewoon eens bij ons te komen kijken. Je bent van harte welkom! We kunnen je dan tijdens een rondleiding alles duidelijk uitleggen, hoe wij ervoor zorgen dat je kindje op hoog pedagogisch niveau wordt gestimuleerd in de ontwikkeling, altijd met plezier, zodat we de beste versie van je kind naar boven kunnen halen.

Wil je eerst weten of er plek is op jouw favoriete kinderdagverblijf of op bepaalde dagen? Je kunt ons op werkdagen altijd bellen. Ons advies is altijd vrijblijvend. Wil je meer weten en wil je graag even persoonlijk contact met ons? Bel of mail ons gerust.

Terug naar overzicht
Laatste blog berichten ik ben zwanger