• 023-5123920
  • Ouder portaal
  • NL
  • Zoeken

Persoonlijk

Persoonlijk

“Lieve Romy, dank je wel voor de vijf mooie jaren waarin wij onze kinderen aan jou hebben mogen toevertrouwen. Het was ons een waar genoegen.“ Vandaag moet ik afscheid nemen van Bas en zijn ouders. Ik had mij voorgenomen niet te gaan huilen, maar vooraf wist ik al dat dit mij niet ging lukken.

“Nou, dat was het dan Bas, wat zeggen we dan tegen Romy?” Bas roept hard en duidelijk: "Asjeblieft!"
Haha, ja dat is wel het juiste woord, want hij heeft mij laten genieten van een geweldig persoontje met veel liefde en humor. “We hebben nog iets gemaakt voor Romy, toch Bas?” Bas zijn ogen gaan stralen en zijn handje duikt in moeders tas. Er komt een klein pakje uit dat hij vol overgave aan mij geeft.

Ik ontvang een prachtig, bijzonder en persoonlijk cadeau. Een fotoboekje van Bas, met allemaal foto’s van de afgelopen jaren. Tussen de foto’s door staan mooie uitspraken van Bas en achterop het boekje staat een tekst, persoonlijk gericht aan mij. Dank je wel lieverd! Ik ben er ontzettend blij mee! Mag ik je een knuffel geven? Bas schudt hard zijn hoofd en duikt achter zijn moeder. Een kusje dan? Nee bah! Haha, oké, dan zwaai ik je gewoon uit!

Moeder staat op een geeft mij een dikke knuffel en een zoen. Ik slik drie keer maar voel dan toch de tranen in mijn ogen prikken en zeg snel: "Ik ga jullie zo missen, niet alleen jullie geweldige zoon met zijn mooie humor, maar ook jullie als ouders!” Nu is het de beurt aan de moeder: “Ik zie hier de hele dag al zo tegenop, nu ga ik ook huilen hoor!”

Met iedere ouder ben je betrokken en heb je een persoonlijke band. Je wilt tenslotte hetzelfde doel bereiken, een fijne, vertrouwde en leerzame plek voor het kind creëren binnen de opvang. Met sommige ouders heb je net even iets meer. Een klik, een raakvlak of op zijn tijd een fijn gesprek. Deze moeder was zo iemand... "Jullie komen toch nog wel af en toe langs, hè?" "Dat doen we zeker, Romy!"

Romy de Moor

Pedagogisch Medewerker van Kameleon

Dit is een prachtig voorbeeld van onze persoonlijke aanpak en hoe onze missie tot leven komt in de praktijk. Het is namelijk onze missie om elke dag samen met de kinderen het avontuur aan te gaan op weg naar de beste versie van zichzelf. Meer weten over onze belofte en aanpak? Bekijk onze bedrijfsfilm.

Terug naar overzicht