• 023-5123920
  • Ouder portaal
  • NL
  • Zoeken

Nieuw avontuur binnen Kinderopvang Haarlem

Nieuw avontuur binnen Kinderopvang Haarlem

Ruim 12.5 jaar heb ik op KDV Kameleon gewerkt. Ik heb hier enorm veel geleerd en ontzettend veel mooie dingen meegemaakt. Maar het was tijd voor iets nieuws. Met een lach, maar vooral ook een traan heb ik afscheid genomen om elders het avontuur aan te gaan! 

Ik werk nu twee weken bij KDV Pepijn en het is best even wennen. Ik had altijd een enorm hechte band met alle collega’s, ouders én kinderen van KDV Kameleon: de ouders waren voor mij veel meer dan alleen een klant of de vader/moeder van. Ik moet nu weer helemaal opnieuw beginnen en dat is spannend. Toch ben ik verrast over hoe snel de kinderen aan mij wennen en ik aan hen, dat is fijn. Ik merk nu al, na twee weken, dat de kinderen enthousiast mijn naam roepen wanneer ik binnen kom en dat doet mij erg goed. 

Vandaag stond ik vanwege de vakantieperiode alleen op de groep. Ik had een klein groepje en heb er een gezellig dagje van gemaakt. We experimenteerden met scheerschuim, deden een proefspelletje en hebben veel boekjes gelezen. Na de cracker kwam de vader van F binnen om haar op te halen. F keek haar vader aan en zei: “ik wil nog helemaal niet naar huis’’. Vader keek mij aan en zei met een tevreden lach op zijn gezicht: “dat is een goed teken”. Dat voelde goed en was net wat ik nodig had. Een bevestiging dat ik het ook hier goed doe en dat het allemaal goedkomt. 

Het zal even wennen zijn voor mij. Kameleon was mijn thuis, de plek waar ik alles vol zelfvertrouwen deed. Niemand hoefde ik iets te verklaren, ik deed wat ik deed en dat was altijd goed. De ouders brachten hun kind vol vertrouwen naar mij toe en de kinderen waren altijd op hun gemak. Nu moet ik mezelf durven te blijven en mijn enthousiasme en creativiteit niet verliezen. Deze nieuw stap zet ik samen met de kinderen! Want hoe mooi is het om de kinderen mee te nemen op mijn nieuwe avontuur? Ze het gevoel te geven dat ze er mogen zijn, dat ze gehoord en gezien worden en ze met een stralende lach naar huis zien gaan. Dat is toch het fijnste wat er is! 

Werken in de kinderopvang is geweldig. Het maakt niet uit op welke groep ik sta, kinderen zijn altijd puur en ontzettend mooi. 

Ik word in mijn nieuwe team goed opgenomen en de ouders geven mij het gevoel dat ik meer dan welkom ben. We gaan er iets moois van maken. Met de ouders, het team, maar vooral met alle lieve en geweldige kinderen!

Romy de Moor, pedagogisch medewerker bij Pepijn

Wil jij ook net als Romy werken bij Kinderopvang Haarlem? Je bent van harte welkom!

Bekijk hier onze vacatures of mail Eva, eva@kinderopvanghaarlem.nl

 

Terug naar overzicht