Tarieven

Dagopvang

Bij de dagopvang kunt u kiezen uit 2 pakketten: het all-in pakket (51 weken opvang) en het 44 wekenpakket. Ook kunt u bij beide pakketten kiezen voor dagopvang om de week of opvang in de ochtend/middag. Meer informatie over onze producten voor de dagopvang vindt u hier.

Bij het 44 wekenpakket neemt u minder uren af maar betaalt u wel een hoger uurtarief. De kosten zijn uiteindelijk lager dan bij het all-in pakket. Of u ook, na aftrek van de kinderopvangtoeslag, goedkoper uit bent hangt af van 3 factoren: de hoogte van de kinderopvangtoeslag die u op basis van uw inkomen ontvangt, het aantal kinderen dat naar de opvang gaat en het aantal opvangdagen dat u afneemt.

U betaalt bij Kinderopvang Haarlem een dagtarief. Het maandbedrag kan variëren naar gelang het aantal opvangdagen u in een bepaalde maand afneemt. Dit ziet u heel transparant terug op onze maandfactuur.

Buitenschoolse opvang

Bij de buitenschoolse opvang is het tarief afgestemd op het schoolrooster van uw kind en het pakket dat u gekozen heeft (maatwerk). U heeft namelijk de keuze uit 3 pakketten. Op basis van het schoolrooster en het pakket van uw keuze wordt het aantal opvanguren en de kosten berekend. Het maandtarief kan daardoor variëren, omdat bijvoorbeeld in een schoolvakantieperiode meer opvang wordt geboden dan in een maand zonder schoolvakantie. Ook bij de buitenschoolse opvang ziet u dit heel transparant terug op onze maandfacturen.
Meer informatie over onze producten voor de buitenschoolse opvang vindt u hier.

In het scholenoverzicht vindt u alle basisscholen waar wij kinderen halen en welke opvanglocaties aan de school gekoppeld zijn.

Rekenhulpen

Met onze rekenhulpen berekent u op een eenvoudige wijze welk pakket in uw persoonlijke situatie financieel voordelig is. Bent u klant bij een andere organisatie dan berekent de rekenhulp ook het prijsverschil met Kinderopvang Haarlem.

Persoonlijk advies

Voor een persoonlijk advies of hulp bij de rekenhulp kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van afdeling plaatsing, zij helpen u graag verder en zijn bereikbaar via tel. 023-5123923. U kunt ook e-mailen naar plaatsing@kinderopvanghaarlem.nl.