Werken bij Kinderopvang Haarlem

Kinderopvang Haarlem biedt opvang aan bijna 3000 kinderen op 14 kinderdagverblijven en 22 buitenschoolse opvanglocaties. Nog steeds komen er elk jaar nieuwe groepen bij! Er zijn dan ook regelmatig vacatures voor pedagogisch medewerkers. Vind jij het hartstikke leuk om met kinderen te werken en ze te stimuleren in hun ontwikkeling, ben je flexibel en klantgericht? Dan is werken bij Kinderopvang Haarlem iets voor jou!

Op onze kinderdagverblijven werken enthousiaste, pedagogisch geschoolde medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

In de buitenschoolse opvang werken pedagogisch medewerkers die naast hun pedagogische vaardigheden ook kwaliteiten hebben op creatief, sportief of artistiek gebied. Als jij je talenten en kwaliteiten kent en staat te popelen om die in te zetten voor een uitdagend activiteitenaanbod in de buitenschoolse opvang, dan ben je bij ons aan het goede adres ! 

Voor een overzicht van de diploma's waarmee je in de kinderopvang kunt werken, klik je hier.


 

Ben je in het bezit van een buitenlands diploma en weet je niet of je met dit diploma in de kinderopvang kunt werken? Neem dan contact op met Colo. Colo is een kenniscentrum dat buitenlandse diploma's vergelijkt met het Nederlandse onderwijs. Zie voor de contactgegevens www.idw.nl.