+FUN

Wat is +FUN?

+FUN is een vakantieprogramma op een centrale plek in Haarlem, alleen voor de oudste kinderen van de opvang (vanaf groep 5).

Als zwemmen, vloggen, schaatsen en bowlen je aanspreken, wacht dan niet te lang en meld je aan! Een hele vakantie lang op alle dagen een vet en cool programma met toffe uitstapjes, workshops en leuke activiteiten. Je moet dan wel aan je ouders vragen of ze je in de vakantie naar buitenschoolse opvang Sportiv-O kunnen brengen en halen.

Wanneer is +FUN?

+Fun is in iedere schoolvakantie.

Waar is +FUN?

+FUN vindt plaats op locatie Sportiv-O All Stars, 't Hoenstraat 1 2023 KW, Haarlem.

Hoe werkt +FUN?

  • Afname kan per dag. U betaalt geen extra kosten als u de opvangdag al afneemt op de eigen locatie. (wel aanmelden voor +FUN)
  • Wanneer u een opvang dag wilt afnemen die niet valt binnen uw contract, dan wordt deze extra gefactureerd.(bij contract all-inn € 66,78 bruto per dag en bij contract schoolweken € 83,37 bruto per dag).
  • +FUN wordt begeleid door ervaren pedagogisch medewerkers van diverse locaties. Ilse van Sportivo, Sjoerd van Babuschka, Patricia van Flierefluiters en Andrea van Boomhut de Til.
  • Voor +FUN gelden dezelfde regels voor ruilen en extra opvang als op de locatie. De ruilregels kunt u nalezen op onze website.

Aanmelden en contact

Stuur een mail naar plusfun@kinderopvanghaarlem.nl onder vermelding van naam kind, oorspronkelijke opvanglocatie en gewenste dag(en) voor +FUN. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging. Er zijn maximaal 30 plaatsen per dag.