deze maand september
 • Thema:Spannend!Beer Bodoni

  Wij gaan vanaf week 37 t/m 41,  vijf weken lang werken binnen het thema SPANNEND! Op alle dagen van de week doen we een ontwikkelingsgerichte activiteit waarbij de volgende gebieden worden aangesproken:

  Creativiteit, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling en de cognitieve ontwikkeling. 

  Voor het uitgewerkte programma, zie de poster op de groepsdeur! 

 • Thema: HerfstLieveheersbeestje

  Wij gaan vanaf week 37 t/m 41,  vijf weken lang werken binnen het thema HERFST. Op alle dagen van de week doen we een ontwikkelingsgerichte activiteit waarbij de volgende gebieden worden aangesproken:

  Creativiteit, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling en de cognitieve ontwikkeling. 

  Voor het uitgewerkte programma, zie de poster op de groepsdeur! 

 • Thema vakantie en ruimte.Kakelbont

  Van 4 sept t/m 6 okt hebben wij vakantie als thema.

  Thema: Ruimte:

  baby-dreumesen:  Wij gaan met de kinderen een maan-parcours bouwen op de groep of in de gang. Die gaan wij afleggen met de kinderen en doen alsof we op de maan zijn en lopen. Wij gaan met de kinderen het liedje: “ de maan is rond” zingen. Daarbij kunnen wij bij de kinderen met onze vinger op hun buik of rug de gebaren maken.

  De maan is rond..

  De maan is rond..

  Hij heeft twee ogen..een neus..en een mond..

   

 • Boerderij Baboe

  Er valt genoeg te beleven op de boerderij. Er leven dieren op de boerderij waaronder koeien, kippen en schapen. Je kunt er op een tractor rijden en er groeit van alles wat je kunt eten. Nee, prij komt niet bij AH vandaan maar bij de boer. Om structureel de ontwikkeling van kinderen te stimuleren hebben wij voor elke dag een activiteit ingepland die de creatieve ontwikkeling, de taalontwikkeling, de motorische ontwikkeling, de sociale ontwikkeling of de cognitieve ontwikkeling stimuleert Welke activiteiten dat zijn kunt u via de ouderportaal zien maar staat ook aangekondigd op de mededelingenborden. Buiten de geplande activiteiten spelen we in op de behoefte van de kinderen. Zij mogen zeggen wat wij gaan doen.

 • Sport en beweging Rozentuin

  Kleine kinderen bewegen de héle dag! Deze weken doen we dat volop met gymnastiek, spelletjes en wedstrijdjes! In de gesprekjes en bij het knutselen hebben we het over allerlei sporten.

  Klaar voor de start………? Af………….!!!
 • In Holland staat een huisDe Velden

  In Holland staat een huis is het thema van deze weken. We gaan bekijken wat je allemaal kunt zien in Holland. Maar kijken ook naar onze huizen, wie wonen er in ons huis en zijn er ook verschillende huizen?

  We knutselen molens, huisjes en vlaggen. Ook zingen we liedjes over Holland en lezen er verschillende boekjes over.
 • Themamaand: Ontdekken met....Kameleon
  Deze weken gaan we heel veel doen en vooral ontdekken. Doe je mee?
 • Themamaand: KunstbendeKikkerpad
   We maken deze maand echte schilderijen en gaan zelfs met handen en voetjes schilderen! Hoe leuk is dat! We gaan het hebben over schilderijen. Wat maak jij het liefst voor schilderij?
 • Jaarthema 'Dieren': Wat eten en waar wonen DierenPimpernel
 • Jaarthema 'Dieren': Wat eten en waar wonen DierenPipoka
 


Voor onze eerdere activiteiten, kijk bij onze locaties.