Buitenschoolse opvang

Kinderen van ongeveer 35 basisscholen gaan naar de bso van Kinderopvang Haarlem!

U kunt bij Kinderopvang Haarlem kiezen uit 3 pakketten:

Het all-in pakket (51 weken opvang)
Buitenschoolse opvang in schoolweken (eindtijd school - 18.30 uur) en in de schoolvakantieweken (08.00 uur - 18.30 uur). Kiest u voor dit pakket dan bent u gegarandeerd van opvang in school- en vakantieweken.     

Het schoolwekenpakket (40 weken opvang)
Buitenschoolse opvang uitsluitend in 40 schoolweken (eindtijd school - 18.30 uur). Dit is een geschikt pakket voor ouders die in de schoolvakanties geen, of in beperkte mate, opvang nodig hebben.

Het vakantiewekenpakket

Buitenschoolse opvang uitsluitend in de schoolvakantieweken (08.00 uur - 18.30 uur). Dit pakket is geschikt voor ouders die tijdens schoolweken geen opvang nodig hebben maar juist wel in de schoolvakantieweken.

Flexibele opvang

Heeft u af en toe extra opvang (bijvoorbeeld in de vakanties) nodig dan kunt u incidentele opvang aanvragen op uw locatie. Voor meer informatie klikt u hier

Klik hier voor de tarieven van de opvangmogelijkheden.

Activiteiten buitenschoolse opvang

Op de buitenschoolse opvang werken we met maandthema's waarbij we dagelijks een activiteit bieden op gebied van sport/spel, natuur/techniek, cultuur en creativiteit. In het programma bieden we ook workshops en clinics. Voorbeelden van workshops en sportclinics: muziek maken, yoga, fotograferen, schilderen, timmeren, filmen, boogschieten, streetdance en schermen Omdat kinderen op vaste dagen komen, rouleren we de activiteiten iedere week.

In schoolvakanties bieden we een avontuurlijk en uitdagend vakantieprogramma vol met activiteiten en uitstapjes.

We bieden daarbij ook +FUN: een uitdagend vakantieprogramma op een centrale plek voor de oudste kinderen.

Wij werken met kinderparticipatie. Wij nodigen kinderen actief uit om mee te denken over de invulling van de activiteiten, workshops en uitstapjes. Het is belangrijk dat hun ideeën gehoord worden en dat hun inbreng serieus wordt genomen.

Elke buitenschoolse opvang  locatie heeft zijn eigen webpagina en daar vindt u meer informatie.